Kwekweschudders klaar voor première!

Afgelopen dinsdag hebben we onze generale repetitie van “No Nonsens” (“Midlifcrisis en andere Non-sens, geschreven door Jos Schepers), gespeeld voor de vrijwilligers van de Zonnebloem. De avond was weer een groot succes, voor zowel het publiek als de spelers. Er werd veel gelachen in de zaal en de spelers bleken klaar te zijn voor het echte werk.
Zaterdagavond 23 januari spelen we de eerste voorstelling. We vieren dit jaar ons 70 jarig jubileum en zullen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zo worden er voor de voorstelling oude foto’s getoond en is oud materiaal in te zien. Ook zijn de oudleden uitgenodigd om dit jubileum met ons te vieren.
Wilt u ook komen kijken? In onze speelagenda kunt u zien wanneer we spelen en hoe u aan kaarten kunt komen. We hopen u te mogen begroeten!
IMG_1505_1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *