De spanning stijgt!

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april spelen wij het blijspel “Gewoon te gek” geschreven door Ton Davids, in het parochiehuis in Delden. Aanvang 20.00 uur en op zondag 19 april ook om 14.30 uur.
Vier ex-gekken wonen als een soort project bij elkaar in een normale rijtjeswoning om hen te helpen terug te keren in de normale maatschappij. Hierin worden ze begeleid door een sociotherapeut die elke morgen langskomt.
Door een klein misverstand, dreigt de wethouder, die het project toch al niet zag zitten, de subsidie stop te zetten, het project te stoppen en asielzoekers in de woning te huisvesten. Dankzij de sociotherapeut krijgen ze nog één kant om zich van hun beste kant te laten zien. Maar ja, wat is nou precies hun sterke kant? En is het wel zo verstandig om de buren ook uit te nodigen op deze belangrijke avond??
Kaarten kosten € 10,00 (inclusief consumptie) en zijn in de voorverkoop verkrijhgbaar bij Autobedrijf de Vossenbrink en Kapper Speckman of te reserveren via info@kwekweschudders.nl. Uiteraard zijn de kaarten ook voor aanvang van de voorstelling te koop aan de kassa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *