In 2023 op de planken het Blijspel Den Heet’n Stool (originele titel de hete stoel vertaling Han Manrho)

Na twee coronajaren waarin we als toneelvereniging de Kwekweschudders niet hebben kunnen spelen. kunnen we nu aankondigen dat er via de site van stadscentrum het parochiehuis online kaarten gereserveerd kunnen worden voor het toneelstuk Den Heet’n stool. Speeldata zondag 29 januari, zaterdag 4 februari en zondag 5 februari met aanvang 20:00 uur. Entree 10 euro. Kaarten ook in losse verkoop bij de kassa voor aanvang.

Beschrijving van het toneelstuk

Jan woont met zijn nicht Inge en huishoudster Truus op zijn boerderij in Delden. Zijn neef en diens vrouw zijn eigenaars van een slechtlopende antiekzaak. Ze komen alleen als ze iets van hem nodig hebben. Als Jan van zijn recent overleden zuster een kostbare antieke stoel erft en ze vermoeden dat er nog wel meer te halen valt, start de jacht op de erfenis. Nicht Inge kan ook wel een extraatje gebruiken. De beerput gaat helemaal open en ze krijgen samen hun rechtvaardige loon en dat hebben ze niet in de laatste plaats te danken aan de ijverige huishoudster.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *