De Kwekweschudders spelen jaarlijkse voorstelling in 2019 niet

Al maanden waren we in voorbereiding op het traditionele optreden, maar moeten noodgedwongen een streep door de voorstellingen halen. Helaas hebben we door gezondheids- en privéomstandigheden de repetities gestaakt en daarop moeten besluiten in februari 2019 niet op de planken te gaan staan in Stadscentrum het Parochiehuis met de jaarlijkse toneelvoorstelling.
We kunnen ondanks deze teleurstelling toch terugkijken op een mooie periode. We hebben in 2018 een divers toneelaanbod laten zien. Aan begin van het jaar de goed bezochte en het door jong en oud gewaardeerde toneelstuk Zwarte Droeven. Gevolgd door deelname aan het jaarlijkse straatfestival en in november in samenwerking met vele anderen een grote Blasiusrevue georganiseerd ter ere van het 900 jaar H. Blasius in Delden.
Tussen al deze activiteiten door werd er druk gerepeteerd voor de nieuwe voorstelling in februari. De afgelasting voelt voor ons als een enorme teleurstelling, maar we hadden het gevoel niet te kunnen voldoen aan de verwachtingen van ons trouwe publiek. We hebben besloten om ons nu vol te gaan richten op deelname aan het straatfestival in september 2019 en de toneelvoorstelling van begin 2020.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *