Nog even en we staan weer op de planken!

Op dit moment wordt er druk gerepeteerd om de laatste twee weekenden van januari weer een mooie voorstelling op de planken te kunnen brengen. Dit jaar hebben wij gekozen voor de komedie “Zwarte droeven”, geschreven door Herman van der A. Een schrijver waar we al vaker een stuk van hebben gespeeld en altijd garant staat voor komische ontwikkelingen. Zo ook deze keer.
Het verhaal speelt zich af op een druivenkwekerij. In het hoogseizoen maakt de eigenaar Willem Kers gebruik van zwartwerkers. Dit gaat al jaren goed, totdat de FIOD langs komt. Het gevolg is natuurlijk een aantal komische ontwikkelingen, waar wie kan hem redden?
Kom het zien op 20, 21, 27 of 28 januari in Stadscentrum het parochiehuis aan de Langestraat 79 in Delden. De entree bedraagt € 10,00 (inclusief een consumptie). De kaarten zijn te reserveren via info@kwekweschudders.nl of op de avond zelf te koop aan de kassa. In de pauze vind er een verloting plaats. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u loten kopen. In de pauze kunt u dan zien of u in de prijzen bent gevallen. We hopen u te zien bij een van de voorstellingen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *