Kwekweschudders kijken terug op vijf geslaagde voorstellingen

De Kwekweschudders kijken terug op vijf geslaagde voorstellingen.
Op dinsdag 17 januari was de aftrap met de generale repetitie. Deze werd ook dit jaar weer bezocht door de vrijwilligers van de Zonnebloem. De reacties na afloop waren zeer positief en gaven de spelers extra energie voor de volgende vier voorstellingen.
Het eerste weekend zat de zaal niet vol, maar het enthousiasme bij het publiek was er niet minder om. De positieve reactie die ook tijdens deze avond waren te horen hebben veel mensen bereikt, want het tweede weekend konden we voor twee volle zalen spelen.
Ook deze twee avonden waren er alleen maar positieve reacties. Erg fijn om waardering te krijgen voor al het harde werken en de mensen weer een leuke avond te hebben bezorgd. Op naar het volgende stuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *