Beloofd is beloofd

Nog een paar weken en dan staan de Kwekweschudders weer op de planken van Stadscentrum het Parochiehuis!
Dit jaar spelen wij voor u de plattelandskomedie “Beloofd is beloofd” van J. Hemmink-Kamp.
De titel beloofd is beloofd slaat op de belofte die een meisje van 13 jaar op het sterfbed van haar moeder zou hebben gemaakt om voor altijd voor haar vader te zorgen. Nu is ze de 40 gepasseerd en draagt nog steeds zorg voor haar vader, die een humeurige oude man is geworden. Maar nu de post steeds meer kaarten voor haar bezorgt met ‘veel liefs’ erop, begint de vader onraad te ruiken. Is er een vrijer in het spel en hoe moet dat als ze wil trouwen? Wie gaat er dan voor hem zorgen. Het was toch beloofd is beloofd….
U kunt de voorstelling bekijken op 21, 22, 28 en 29 januari aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten € 10,00 (inclusief een consumptie) en zijn verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via info@kwekweschudders.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *