De Kwekweschudders zijn volop in beweging

Ook voor de Kwekweschudders zit de vakantie er weer op! Dit betekent dat er weer druk gerepeteerd wordt voor onze voorstellingen die wij eind januari weer op de planken zullen brengen.
Daarnaast komt het jaarlijkse Cultureel Straatfestival weer in zicht. Op zondag 18 september staat Delden weer bol van de activiteiten waar de Kwekweschudders ook aan deel zullen nemen. Dit jaar krijgen we steun van een aantal Kwekweschuddertjes in de dop. Deze kinderen hebben toneel les gehad van onze regisseuse Marit Karst en zijn door ons benaderd om mee te spelen.
Er is genoeg te doen in Delden, dus zeker het bezoeken waard!
Op zaterdag 1 september is het vernieuwde Parochiehuis geopend voor belangstellenden. De gebruikers van het gebouw zullen zich die avond presenteren. Ook de Kwekweschudders zijn op deze avond aanwezig.
We hopen u te zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *